خبز التميس السعودي
انا بحب عيش التميس موت واللى عيش فى السعوديه اكيد عرفه له طعم تانى خالص مع الفول وطبعا هنا فى السعوديه الفول مش زى الفول المصرى له طريقه تانيه
ياريت تجربوه وهايعجبكم جدا انا بشتريه جاهز بس حبيت اقول لكم على الطريقه يمكن يعجبكم
كاستين دقيق ابيض
معلقتين حليب بودرة
معلقتين سمن (زيت دوار الشمس أصح يا بنات )
نص معلقه ملح
نص معلقه خميرة
نعجنها ونقسمها 3 اقسام
غطيها بكيس بلاستك او ورق نايلون لمدة 30-40 دقيقة
شكلها بعد ما تخمرت
خذ قطعه وافردها
استخدم الشوكة في تخريمها
حطها بالفرن بعد تسخينه
شعلة من تحت لمدة 10 دقائق
وشعلة من فوق على السريع
هنا بعد ما خرجت من الفرن